Reguli şi regulamente

Toate persoanele trebuie să se înregistreze la sosire, inclusiv vizitatorii de zi şi cei care stau peste noapte, în Fișa de anunțare a sosirii și plecării. Orice persoană neînregistrată va fi rugată să părăsească proprietatea imediat.

Vă rugăm să folosiţi aleile.

Animalele de companie nu sunt permise în Cabană, indiferent de perioadă.

Focul de tabără este permis doar seara începând cu ora 18:00 (legea locală!). Focul se păstrează mic şi scăzut, să nu fie lăsat nesupravegheat niciun moment! Vă rugăm respectuos să fiți atenți la vecinii dumneavoastră şi atmosfera generală. Focul trebuie să fie complet stins înainte de a pleca de lângă el.

În afara cabanei, muzica sau orice zgomot excesiv nu este permisă - timp “Quiet” este 02:00 (legea locală!).

Aproximativ la ora 08:00 si 20:00 se ridica tot gunoiul. Este esenţial, niciun produs alimentar sau gunoi nu va fi plasat în afara cabanei după aceste ore.

Se poate alege orice floare sau planta din flora spontana, cu exceptia celor interzise de lege.

Pescuitul de-a lungul pârâului este permis avand in vedere legea privind practicarea pescuitului sportiv.

Deteriorarea bunurilor va aduce costuri suplimentare.

Vă rugăm raportaţi orice eveniment.

Nu alimenta orice animale sălbatice, deoarece ele devin o problema.

Un sejur de minim 2 nopţi se aplică pentru cabana. Check In: Oricând după 15:00 Check out: 14:00 (pentru orice check out - mai târziu de ora 14:00 se poate face cu acordul conducerii).

Vă rugăm să verificaţi conditiile noastre de rezervare, depozit şi politica de plată pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Focul de artificii este în general interzis. Conducerea isi rezerva dreptul de a acorda derogări. Orice încălcări grave ale acestor reguli poate duce la o expulzare imediată, fără drept de restituire.

Aceasta este menaj cabana - vă rugăm să o lăsaţie cum doriţi să o regăsiti!

Vă mulţumim pentru înţelegere şi cooperare!

Rezervarea trebuie să fie urmată de plata a 20% din factura proforma, pentru rezervările de minim 2 nopti sau 15% din factura proforma, pentru rezervările pentru o săptămână, în termen de 3 zile.

Depozitele pot fi plătite prin cec, depunere in cont, mandat postal.

Restul se plăteşte la sosire de numerar.

Rambursarea avansului cu 60 de zile inainte de data venirii, se face sub rezerva unei taxe de administrare de 25 % din avans, cu excepţia cazului în care cabana poate fi re-rezervata.

Dacă se poate face re-rezervarea, depozitul va fi rambursat, mai puţin o taxă de administrare de 20 euro + taxa postala de rambursare.

În lunile iulie şi august cabana se inchiriaza numai pe o bază săptămânală, sâmbătă până sâmbătă. Pentru oricare alta perioada, oferta se poate facere la cerere.

Inchirierea minima in orice alt moment este de 2 nopti. Check In: Oricând după 15:00 Check out: 14:00 (pentru orice check out - mai târziu de ora 14:00 se poate face cu acordul conducerii).

Rambursarea avansului cu 30 de zile inainte de data venirii, se face sub rezerva unei taxe de administrare de 50 % din avans, cu excepţia cazului în care cabana poate fi re-rezervata.

Dacă se poate face re-rezervarea, depozitul va fi rambursat, mai puţin o taxă de administrare de 40 euro + taxa postal de rambursare.

În lunile iulie şi august cabana se inchiriaza numai pe o bază săptămânală, sâmbătă până sâmbătă. Pentru oricare alta perioada, oferta se poate facere la cerere.

Inchirierea minima in orice alt moment este de 2 nopti. Check In: Oricând după 15:00 Check out: 14:00 (pentru orice check out - mai târziu de ora 14:00 se poate face cu acordul conducerii).

In cazul in care se doreste schimbarea perioadei de inchiriere se va plati o taxa de reprogramare, astfel:

  • Reprogramare cu 60 de zile inainte de data venirii, sub rezerva unei taxe de administrare de 15 euro lei,
  • Reprogramare cu 30 de zile inainte de data venirii, sub rezerva unei taxe de administrare de 30 euro.

Fam. prof. Cristolovean Mihai

Vodafone: 0773.32.40.79

E-mail: contact@valearasnoavei.ro