Bine ați venit!

Valea Râșnoavei vă închiriază în scop turistic două locații de vis, prima de care vă vorbim este Cabana Valea Râșnoavei, inaugurată în anul 2008 iar în anul 2013 am inaugurat Ferma agroturistică Floare de Maceș, prima fermă cu cazare din România, la care va puteti caza in construcții curate, luminoase și spațioase.

Locul nostru de relaxare si recreere este situat convenabil, central şi in apropiere de cele mai multe oraşe mari cu facilităţile lor şi atracţiile turistice, cum ar fi Brasov, Poiana Brasov, Rasnov, Predeal sau Bran Moieciu, unde gasiti restaurante, cinematografe şi mall-uri.Cabana Valea Râșnoavei

Cabana Valea Râșnoavei

Excelentă pentru cei care doresc o vacanță linistită, departe de agitația orașului, dar și pentru iubitorii de sporturi extreme sau de drumeții în inima muntelui.

Află mai multe
Ferma Floare de Măceș

Ferma Floare de Măceș

Prima fermă agroturistică din România, unde aveți ocazia de a retrăi viața la țară de odinioară, în mijlocul naturii, înconjurați de animale, dar beneficiind de confortul modern.

Află mai multe

Cabana și ferma sunt situate în România, Transilvania, Brașov, în zona muntoasă a Stațiunii turistice de interes național Râșnov.

Cabana Valea Râșnoavei

Coordonate GPS: Longitudine: 25.50831; Latitudine: 45.54843;

Rezervația Postăvaru, Colții Cheii (Cheile Râșnoavei)

De la București pe DN1 până la Predeal. De acolo, urmaţi DN73A pe Valea Râșnoavei până la Cheile Râșnoavei. Distanța aproximativă de călătorie de la Bucuresti: 2 ore.

Ferma Floare de Măceș

Coordonate GPS: Longitudine: 25.44137; Latitudine: 45.52461;

Parcul Natural Bucegi

România, Transilvania, Brașov, Râșnov, Str. Glăjerie Km 6+400

De la Bucurest pe DN1 pana la Predeal. De acolo, urmaţi DN73A pe Valea Râșnoavei până la poalele Bucegilor, zona Glajerie. Distanța aproximativă de călătorie de la Bucuresti: 2 ½ ore aproximativ.

Alte. distanţe de călătorie includ:

  • - Sibiu 157 km sau aprox. 2 ore
  • - Iași 335 km sau aprox. 4 ore,
  • - Constanța 390 km sau aprox. 4 ore si 45 min,
  • - Arad 430 km sau aprox. 5 ore,

Fam. prof. Cristolovean Mihai

Vodafone: 0773.32.40.79

E-mail: contact@valearasnoavei.ro