Cabana Valea Râșnoavei

Cabana noastră este deosebit de curată, luminoasă şi spaţioasă, având parterul din cărămidă si etajele superioare construite din lemn masiv, tratat ecologic.

Cabana dispune de 6 dormitoare, fiecare cu baie proprie, cu duș cu hidromasaj. Capacitatea este de 12 persoane,cu posibilități de suplimentare. La parter este o cameră de zi mare, o bucătărie tip “open space” și un dormitor cu baie proprie, la primul etaj sunt amenajate trei dormitoare iar la mansardă sunt două dormitoare.

Dormitoarele sunt dotate cu covoare traditionale iar cabana este complet echipata pentru menaj, cu plită și cuptor cu gaze, frigider și congelator, cuptor cu microunde, filtru de cafea, prăjitor de pâine, pahare, veselă din ceramică, tacâmuri, oale și tigai.

Pentru confortul dumneavoastră personal, cabana are sapun de vase, sapun de mâni, șampon și uscător de păr.

Cabana are zona sa de gazon cu masă de picnic de unde vă puteţi bucura de o privelişte magnifică.

În curte găsiți și o sobă cu plită pe lemne și un loc de facut grătar. Puteţi aduce dumnoavoastră lemne de foc sau zilnic găsiți la fața locului o cutie cu lemne din partea gazdei.

Camera de zi, pentru oaspeţii noştri, dispune de un de televizor cu programe transmise prin satelit - Digi TV, DVD-ul cu sonorizare, bibliotecă cu cărţi și reviste, jocuri şi puzzle-uri. Fotoliile sunt din bumbac, confortabile şi elegante.

De asemenea, terasa punte este complet mobilată şi acoperită, toate acestea sunt pentru a te bucura, a citi o carte, a sta la povești cu prietenii, a admira frumoasa grădină de flori, să te bucururi de priveliștea muntelui sau pur si simplu să-ți ridici privirea la stele.

Proprietatea întreagă se afla în rezervatia Postăvaru.

Cabana Valea Râșnoavei este disponibilä pentru grupuri.

Valea Rasnoavei

Vă rugăm să parcurgeți normele de siguranță pentru oaspeții noștri înainte de a ne contacta pentru rezervări.


Prețurile sunt transmise la cerere, impreuna cu perioadele libere.

Închirierea in scop turistic a întregii capacități, începand cu luna ianuarie:

  • Oferta in varianta 150 de zile.
  • Prețurile foarte mici sunt valabile atunci când se fac rezervări finalizate cu avans achitat cu 150 zile înainte de data sosirii;

  • Oferta in varianta 120 de zile.
  • Prețurile mici sunt valabile atunci când se fac rezervări finalizate cu avans achitat cu 120 zile înainte de data sosirii

Pentru stabilirea perioadei de sejur vă rugăm să solicitați informații de la proprietar prin email REZERVA AICI sau apelând numerele de telefon: 0773324079.

PERIOADELE LIBERE ÎN INTERVALUL ianuarie - decembrie VOR FI TRANSMISE LA SOLICITAREA DUMNEAVOASTRA.

Pe pagina noastră de Facebook puteți afla detalii de ultimă oră despre ofertele speciale și pachetele promoționale

Preturile afisate sunt valabile pe parcursul intregului an, exceptand sarbatorile religioase si legale.


Fam. prof. Cristolovean Mihai

Vodafone: 0773.32.40.79

E-mail: contact@valearasnoavei.ro